International Info Algemeen Agenda Hall of Fame Lezingen PTC University User Experience Center eLearning Lab Sponsors Exposanten Verloting Lokatie Historie Foto'sDownload


Volg PTC/USER Benelux op Twitter Link je aan de PTC/USER Benelux LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Benelux op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

Hall of Fame of Creo Designs 2017 - Inzendingen


MIXTrac

Door: De Busschere Frederick
Bedrijf: Debutrac Technics
Positie: 1
Debutrac Technics is recent gestart met het ontwikkelen, realiseren en produceren van een nieuwe generatie zelfrijdende uitkuilmachines, de MIXTrac, voor het uitkuilen, mengen en verdelen van voer aan (rund-) vee met maximaal structuurbehoud van het voer. De ontwikkeling en het ontwerp werd met behulp van Creo Parametric van nul opgebouwd tot een afgewerkt geheel. Door de relations en het parametrisch werken in Creo is het ons gelukt om de grotere componenten zoals laadsysteem, chassis, aandrijflijn, cabine en mengkuip op voorhand goed op elkaar af te stemmen en bewegingen te controleren. Met behulp van de sheetmetal functionaliteit, werd het ontwerp en de productie van de grotere assemblies vereenvoudigd door extra functionaliteit en vorm in de onderdelen te verkrijgen.

Debutrac shaded.jpg (7.35Mb)

Dettol Magic Foam

Door: Randy Bos
Bedrijf: VanBerlo
Positie: 2
Creating a device based on existing internal components while going from a replaceable bottle to an refillable device was done in Creo3. Here we worked together with the client and supplier on multiple locations abroad. Complex surfaces which look simple was the key here.

MagicBox_20161201_Hero.jpg (0.35Mb)
MagicBox_20161201_3D.jpg (0.35Mb)
MagicBox_20161201_VA.jpg (0.31Mb)
MagicBox_20161201_ZA.jpg (0.32Mb)

Palletizer

Door: Kaz Puttenaers en David Rutten
Bedrijf: KU Leuven - Technology Campus Diepenbeek (goIIW KULeuven - UHasselt)
Positie: 3
In de voedselindustrie worden afgevulde en afgesloten conserven op paletten gestapeld om deze zo te kunnen stockeren in het magazijn. Onze opdracht bestond uit het herontwerpen van een machine die als doel het stapelen en afvoeren van conserven heeft.

palletiser.jpg (0.73Mb)

In totaal 3 Inzendingen ...
SiteDesign -- Olaf Corten