International Info Algemeen Agenda Hall of Fame Lezingen PTC University User Experience Center eLearning Lab Sponsors Exposanten Verloting Lokatie Historie Foto'sDownload


Volg PTC/USER Benelux op Twitter Link je aan de PTC/USER Benelux LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Benelux op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

Hall of Fame of Creo Designs 2017

De Hall of Fame of Creo Designs is een verzameling ontwerpen die met PTC Creo ontwerpsoftware gemaakt zijn.

De Hall of Fame staat open voor alle PTC Creo Parametric of Creo Direct gebruikers in de Benelux, en wordt georganiseerd door PTC/User Nederland, in samenwerking met PTC Benelux. Deze Hall of Fame komt in de plaats van de PTC/AWARD.
MIXTrac - Debutrac Technics Dettol Magic Foam - VanBerlo Palletizer - KU Leuven - Technology Campus Diepenbeek (goIIW KULeuven - UHasselt)


Er is geen competitie element in deze Hall of Fame van Creo Designs, en er zijn derhalve ook geen prijzen te winnen. Het is een informatieve verzameling ontwerpen van Creo gebruikers en bedrijven uit de Benelux, om de veelzijdigheid van PTC Creo ontwerpsoftware te laten zien, en de diversiteit van toepassingen en bedrijven.

Bij voldoende inzendingen kan er weer een befaamde poster gemaakt worden die door de PTC Partners verspreid wordt.
Deze gratis naamsbekendheid is natuurlijk al reden genoeg om deel te nemen aan deze Hall of Fame of Creo Designs

De inzendingen zullen getoond worden tijdens het PTC/USER Benelux Event.
Iedereen uit de Benelux kan meedoen aan de Hall of Fame of Creo Designs.

U kunt voor dit jaar niet meer inzenden.

Er zijn amper eisen aan de inzending. Screenshots, renderingen, foto's, tekeningen, alles waar jullie als gebruikers van Creo trots op zijn mogen ingezonden worden. De ontwerpen hoeven niet per se nieuw, innovatief of high tech te zijn, zolang ze maar grotendeels met Creo gemaakt zijn.

Een uitgebreide beschrijving of een presentatie is niet meer nodig. Slechts de naam van het project of product, de bedrijfsnaam en de Creo gebruikers die er aan meegewerkt hebben zullen onder de inzending vermeld worden. Hoe hoger de resolutie van de afbeelding, hoe beter deze overkomt bij de geïnteresseerden. Bekijk hier voorbeelden van voorgaande inzendingen ...

Helaas: U kunt niet meer inzenden voor de poster van 2017Heeft u nog vragen over de Hall of Fame of Creo Designs 2017 geef dat dan aan ons door via dit formulier.

SiteDesign -- Olaf Corten