International Info Algemeen Agenda Lezingen PTC University UXD Lab IoT Lab Sponsors Exposanten Verloting Lokatie Historie AanmeldenDownload


Volg PTC/USER Benelux op Twitter Link je aan de PTC/USER Benelux LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Benelux op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

PTC/USER Benelux Event 2018 - User Experience DEsign LabTijdens het event is een aparte ruimte gereserveerd voor het User Experience Design Lab (UXD Lab).

Het UXD Lab biedt een spannende en stimulerende plek voor klanten van PTC om feedback en ideeën te geven die direct invloed hebben op de vormgeving en de richting van PTC producten.

Het draait allemaal om u. Op basis van uw rol, de taken die u beheert op het werk en de producten van uw interesse, zult u in staat om te kiezen uit een verscheidenheid van hands-on, interactieve sessies.

Feedback van klanten is essentieel, waardevol en biedt unieke inzichten in hoe PTC uw ervaring kan verbeteren met hun software. Voor zowel beginnelingen als ervaren gebruikers.

Laat deze geweldige kans om uw terugkoppeling over de volgende generatie van PTC producten te geven niet aan u voorbij gaan. Er zijn vele product evaluaties gepland voor toekomstige functionaliteit van PTC software. De sessies duren ongeveer een uur en er kunnen 4 sessies tegelijk gehouden worden.

Dit zijn de sessies waaruit gekozen kan worden:
Eval 1: Core UI in Creo
Eval 2: Design for Additive Mfg
Eval 3: Live Simulation (Ansys live)
Eval 4: Multi Body Design
Eval 5: ThingWorx
Eval 6: Smart Connected Ops: Mfg Interview

U kunt via dit formulier nu al een plaatsje reserveren. Of zich 's ochtends bij de inschrijving gelijk aanmelden voor een van de sessies.


SiteDesign -- Olaf Corten