International Info Algemeen Agenda PTC/AWARD Lezingen HandsOn Workshops Exposanten Lokatie Historie Foto'sDownload


Volg PTC/USER Nederland op Twitter Link je aan de PTC/USER Nederland LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Nederland op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

PTC/USER BENELUX EVENT 2010

Het volgende PTC/USER Benelux Event vind plaats op woensdag 10 november 2010 te Hotel Duiven Het event zal plaatsvinden op een nieuwe lokatie, in een nieuw hotel aan de A12 bij Duiven. Een lokatie die vooral voor de gebruikers uit het Noorden en Oosten van het land beter bereikbaar zal zijn.


Wat kunt u op deze dag allemaal verwachten.
Om te beginnen een update van PTC Benelux door Dirk Valgaeren.
En Rosemary Astheimer (PTC, Product Manager: Interoperability, ModelCHECK, Distibuted Batch) zal ons de Corporate strategy uit de doeken doen en natuurlijk alles komen vertellen over Project Lightning en PTC's weg naar Creo. Bovendien zal ze ons gaan vertellen over het nieuwe enhancement proces. Zoals gewoonlijk zal er veel aandacht zijn voor kennisoverdracht door middel van Lezingen en zullen er vele Exposanten aanwezig zijn.

En vanwege zijn grote populariteit staat hij natuurlijk ook weer voor een deel in het teken van de PTC/AWARD Benelux.

Ook dit jaar zullen we weer verschillende HandsOn Workshops aan kunnen bieden.

En niet te vergeten, als u tot het einde blijft maakt u kans om een van deze prijzen te winnen:
Win een 3Dconnexion SpaceExplorer! Win een 3Dconnexion SpaceNavigator! (alleen voor online PTC/AWARD stemmers) Win een Wacom Intuos 4 Medium Tablet! Win een geheel verzorgde dag bij Bernico incl. boottrip in een F1 Powerboat! (alleen voor de voorinschrijvers)
(alleen voor de voorinschrijvers)


We hebben er weer een lange interessante dag van gemaakt.

Moeite om van uw baas één dag vrij te krijgen of dreigt de financiele bijdrage een drempel te zijn? Gebruik deze brief met duidelijk motivatie waarom uw baas u naar het PTC/USER Benelux Event zou moeten sturen: Brief aan uw leidinggevende (Word) of (PDF).


Het PTC/USER Benelux Event 2010 wordt gesponsored door:

Gold


Silver


3Dconnexion


SiteDesign -- Olaf Corten