International Info Algemeen Agenda PTC/AWARD Lezingen HandsOn Workshops Exposanten Lokatie Historie Foto'sDownload


Volg PTC/USER Nederland op Twitter Link je aan de PTC/USER Nederland LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Nederland op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

PTC/USER BENELUX EVENT 2011

Het 15e PTC/USER Benelux Event vind plaats op donderdag 10 november 2011 te Hotel Duiven

Samenwerking met CCGG
Dit jaar gaan we voor het eerst samenwerken met de CCGG (CoCreate Gebruikersgroep). Er zal daarom naast de gebruikelijke Creo Parametric presentaties ook extra presentaties te volgen over Creo Direct en Creo Elements/Direct.

Lokatie
Het event zal wederom plaatsvinden op de schitterende lokatie, het 4-sterren Hotel Duiven aan de A12 bij Duiven. Er rijdt op beperkte tijden een shuttle bus tussen treinstation Duiven en het hotel.


Wat kunt u op deze dag allemaal verwachten.

De dag begint om 09:15 (vanaf 8 uur kunt u binnen komen voor de aanmelding en koffie)

Vervolgens beginnen we met een update van PTC Benelux door Ingmar Boon (Channel Business Development Manager).


Vanwege het grote succes door de jaren heen staat de ochtend weer voor een deel in het teken van de PTC/AWARD Benelux. Hopelijk dit jaar ook met Creo Direct inzendingen. We zien ze graag tegemoet komen.

Michael Rygol, VP, Creo View Product Development van PTC Corporate, zal ons de laatste updates van de PTC software komen geven. Hij is verantwoordelijk voor Creo View en Creo Illustrate. Natuurlijk komen de Creo Apps ruimschoots aan bod.

Tussen 12:15 en 13:15 wordt u getrakteerd op een uitvoerig Live Cooking Lunch buffet.

In de middag zal er zoals gewoonlijk veel aandacht zijn voor kennisoverdracht door middel van Lezingen en zullen er vele Exposanten aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zal Creo 1.0 ruimschoots aan bod komen. Maar ook andere PTC onderwerpen zoals Windchill 10.0, Creo View 1.0, Creo Illustrate 1.0, Cabling en Simulaties komen zoveel mogelijk aan bod.

Berthold Hug, Product Manager, Direct Modeling van PTC, zal de laatste updates van Creo Elemenst/Direct presenteren.

Keynote - Modesi - Ontwikkeling van de Olympische Bobslee Ook dit jaar bieden we weer leerzame Hands-On-Workshops aan.

De dag wordt afgesloten met een Keynote presentatie van Modesi over De Ontwikkeling van de Olympische bobslee. Gevolgd door de prijsuitreiking van de PTC/AWARD Benelux.

En niet te vergeten, als u tot het einde blijft maakt u kans een van deze prijzen te winnen:
Win een 3Dconnexion SpaceExplorer! Win een 3Dconnexion SpaceNavigator! (alleen voor online PTC/AWARD stemmers) Onder de voorinschrijvers wordt een ballonvaart verloot.
Bovendien kunt u deze dag via de exposanten/sponsors nog meer prijzen in de wacht slepen zoals een iPhone, Advanced Assembly trainingen en toegangskaarten voor de Efteling.


Na 18:00 uur is er nog een uurtje de gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Moeite om van uw baas ÚÚn dag vrij te krijgen of dreigt de financiele bijdrage een drempel te zijn? Gebruik deze brief met duidelijk motivatie waarom uw baas u naar het PTC/USER Benelux Event zou moeten sturen: Brief aan uw leidinggevende (Word) of (PDF).


Het PTC/USER Benelux Event 2011 wordt gesponsord door:

Gold


Silver

Ga langs bij de stand van GPO Solutions en maak kans op toegangskaarten voor de Efteling. Ga langs bij de stand van CAD Services en maak kans op een iPhone4. Begin september heeft CAD services het Nederlandse kennisportal www.mycreo.nl voor Creo ge´ntroduceerd. Inschrijven betekent, kans maken op een iPad 2. De verloting van de Ipad zal plaatsvinden op het PTC user event op 10 november. Inschrijven kan nog tot en met 8 november. Voor meer info zie www.mycreo.nl
Ga langs bij de stand van USG Innotiv en maak kans op een Advanced Assembly training.

Exhibitor Plus

3Dconnexion levert diverse artikelen ter verloting. Bovendien kunt u op de dag zelf een kortingscoupon krijgen waarmee u via een reseller tegen gereduceerd tarief controllers kunt aanschaffen.


SiteDesign -- Olaf Corten