International Info Algemeen Agenda PTC/AWARD Lezingen HandsOn Workshops eLearning Lab UX Lab Exposanten Lokatie Historie Foto'sDownload


Volg PTC/USER Benelux op Twitter Link je aan de PTC/USER Benelux LinkedIn groep Wordt lid van PTC/USER Benelux op Facebook

Hoofdsponsor van het event: PTC

PTC/USER BENELUX EVENT 2012

Het 16e PTC/USER Benelux Event vind plaats op donderdag 29 november 2012 te Hotel Duiven

Lokatie
Het PTC/USER Event zal wederom plaatsvinden op de schitterende lokatie, het 4-sterren Hotel Duiven aan de A12 bij Duiven. Er rijdt op beperkte tijden een shuttle bus tussen treinstation Duiven en het hotel.

Met trots kondigen we aan dat dit jaar Michael Campbell, Divisional General Manager, MCAD Segment van PTC weer naar ons event zal komen. Hij heeft al een paar keer eerder ons event bezocht, waarbij zijn presentaties altijd zeer hoog beoordeeld werden. Hij zal ons alles kunnen vertellen over PTC en met name de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MCAD.


Wat kunt u op deze dag allemaal verwachten.

De dag begint om 09:15 (vanaf 8 uur kunt u binnen komen voor de aanmelding en koffie)
Vervolgens beginnen we met een update van PTC Benelux door Veronique Leysen, Senior Channel Business Manager, PTC
Vanwege het grote succes door de jaren heen staat de ochtend weer voor een deel in het teken van de PTC/AWARD Benelux. Vanwege het uitgebreide programma werken we dit jaar met twee nominaties in plaats van drie.

Michael Campbell, Divisional General Manager, MCAD Segment van PTC Corporate, zal ons de laatste updates van de PTC software komen geven in een sessie van maar liefst anderhalf uur. Natuurlijk komen de Creo Apps ruimschoots aan bod.

Tussen 12:30 en 13:30 wordt u getrakteerd op een uitgebreid Live Cooking Lunch buffet.

In de middag zal er zoals gewoonlijk veel aandacht zijn voor kennisoverdracht door middel van Lezingen en zullen er vele Exposanten aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zal Creo 2.0 ruimschoots aan bod komen. Maar ook andere PTC onderwerpen zoals Windchill 10.1, Creo Direct 2.0, Creo Elements/Pro 5.0, Creo Elements/Direct 18.1, etc. komen zoveel mogelijk aan bod. Het aanbod is dit jaar zo groot dat we zelfs een vijfde track hebben kunnen toevoegen.

Keynote - Indycar by Voxdale We bieden weer leerzame Hands-On-Workshops aan. Dit jaar verzorgd door PTC University.
Ook kunt u de gehele dag vrijblijvend kennis maken met de eLearning faciliteiten van PTC in het eLearning Lab of uw mening geven op toekomstige functionaliteit van de PTC Software in het User Experience Lab.
De dag wordt afgesloten met een Keynote presentatie van Voxdale over de Indycar. Gevolgd door de prijsuitreiking van de PTC/AWARD Benelux.

En niet te vergeten, als u tot het einde blijft maakt u kans een van de vele prijzen te winnen:
Als u zich voor vrijdag 23 november 2012 inschrijft maakt u kans op een iPad 2 16Gb Wifi. Als u van te voren betaalt heeft maakt u kans op een slipcursus bij EuroCircuit Als u online een top 3 gekozen heeft voor de PTC/AWARD maakt u kans op een Logitech Performance Mouse MX Als u op het event stemt voor de PTC/AWARD maakt u kans op een Space Navigator van 3Dconnexion of een Logitech Performance Mouse MX
USG Innotiv verloot twee iPod Touch 32Gb twv €320 per stuk. U moet dan wel tijdens het event bij hun stand even uw naamkaartje deponeren.


Na 18:00 uur is er nog een uurtje de gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Moeite om van uw baas één dag vrij te krijgen of dreigt de financiele bijdrage een drempel te zijn? Gebruik deze brief met duidelijk motivatie waarom uw baas u naar het PTC/USER Benelux Event zou moeten sturen: Brief aan uw leidinggevende (Word) of (PDF).

Bekijk hier een impressie van het event van 2011.Het PTC/USER Benelux Event 2012 wordt gesponsord door:

Platinum

Platinum sponsor - PTC

Gold

Gold sponsor - USG Innotiv Gold sponsor - CE Masters

Silver

Silver sponsor - GPO Solutions Silver sponsor - Xandorra
Silver sponsor - CAD Services Silver sponsor - 3D connexion


SiteDesign -- Olaf Corten