Algemeen Agenda Best Practices Product Updates Hands-on Training PTC/AWARD Expert Presentations Technical Committees Special Interest Meeting Executive Track Exposanten Lokatie Sponsors Historie Foto'sDownload

PTC/USER World Event te Ermelo

In 2004 organiseren we voor de 10e keer de PTC/USER (Pro/ENGINEER) Gebruikersconferentie. Een heugelijk feit. En om dat te vieren pakken we het dit jaar groots aan en werken we nauw samen met PTC/USER America. We nodigen daarom iedereen uit om te komen naar dit tweedaagse:

PTC/USER World Event te Ermelo!

Er zullen veel Product Line Managers van PTC aanwezig zijn. Die kunnen je alles vertellen over de richting waarin de PTC software zich zal gaan ontwikkelen.

Er zijn interessante Keynote Presentations en er zullen zeer informatieve Best Practice Sessions gegeven worden door ervaren PTC mensen.

Er zal een start gemaakt worden met het opzetten van enkele Technical Committee's, waarmee je de mogelijkheid krijgt om op een zeer serieuze manier invloed uit te oefenen op de functionaliteit van de PTC software.

Zoals gewoonlijk zal er veel aandacht zijn voor kennisoverdracht door middel van Expert Presentations en zullen er vele Exposanten aanwezig zijn.

Ook komen de nieuwste releases van PTC ruim aan bod in Product Updates. Je kan je zelfs inschrijven voor een gratis Hands-On training Pro/E Wildfire 2.0.

Ook dit jaar staat hij natuurlijk voor een groot deel in het teken van de PTC/AWARD.

De locatie is ook aangepast aan de nieuwe stijl: De Heerlickheijd te Ermelo.


PTC/USER World Event - Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door:


SiteDesign -- Olaf Corten