PTC User


Welkom op het forum van PTC/USER Benelux
 FAQ  •  Zoeken  •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in voor je privé berichten  •  Inloggen
 Fusie Xandorra B.V. en Ad Ultima PLM Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Plaats nieuw berichtPlaats reactie
Auteur Bericht
Mark HaverkortGeregistreerd op: 9-6-2008
Berichten: 7

BerichtGeplaatst: Vr Feb 17, 2012 11:01 am Reageer met quoteNaar boven

Krachtenbundeling biedt klanten uniek totaalaanbod in CAD/PDM/PLM expertise.

Vanaf 15 februari jl. is Xandorra B.V. gefuseerd met het Belgische bedrijf Ad Ultima PLM. Deze nieuwe combinatie gaat verder onder de reeds bestaande naam: Xandorra B.V., met vestigingen in Wageningen (Nederland), Kortrijk (België) en Lyon (Frankrijk). Xandorra, leverancier van toonaangevende CAD en PDM oplossingen, voegt met deze fusie jarenlange expertise op ERP/PLM gebied toe aan haar dienstenaanbod. Ad Ultima PLM is onder andere leverancier van PTC’s high-end PLM oplossing Windchill.

Met deze fusie is Xandorra een totaalleverancier van PTC’s software oplossingen in de Benelux en Frankrijk geworden. Directeur van Xandorra, John van Doorn, is ervan overtuigd met de fusie excellente expertise in huis te halen. “We kunnen onze klanten voortaan bedienen op alle gebieden: CAD, PDM, PLM en ERP. Door de fusie met het Belgische bedrijf verwerven we in één keer enorm veel kennis en ervaring op PLM gebied. Diverse studies wijzen uit dat PLM een grote vlucht zal nemen in de komende jaren. Door deze fusie kunnen we onze klanten ook optimaal op dat gebied adviseren.”


Over Xandorra B.V.:
Xandorra B.V. is een innovatieve onderneming die bedrijven helpt het productontwikkelingsproces te optimaliseren. Xandorra is als leverancier van PTC/Creo producten in staat om innovatiekracht te vertalen in succesvolle en creatieve oplossingen voor haar klanten. Het bedrijf richt zich daarbij op de levering, implementatie en support van CAD- en PDM-oplossingen voor de werktuigbouwkundige markt.

Over Ad Ultima PLM:
Ad Ultima PLM helpt bedrijven om succesvoller te worden dankzij een doordachte implementatie van geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van het PTC’s Windchill PLM platform. Het bedrijf heeft een uitgebreide expertise opgebouwd binnen complexe en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Ad Ultima PLM is onderdeel van de Ad Ultima Groep, leverancier van het ERP systeem Microsoft Dynamix AX.

Voor meer informatie over Xandorra en de Xandorra producten zie: www.xandorra.com.
Bekijk gebruikers profielStuur privé bericht
Berichten van afgelopen:      
Plaats nieuw berichtPlaats reactie


 Ga naar:   Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
Copyright ©1995-2016 PTC/USER Nederland. All Rights Reserved.
SiteDesign -- Olaf Corten