PTC User


Welkom op het forum van PTC/USER Benelux
 FAQ  •  Zoeken  •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in voor je privé berichten  •  Inloggen
 waarde massa op tekening Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Plaats nieuw berichtPlaats reactie
Auteur Bericht
Mark Tunnissen



Geregistreerd op: 4-4-2007
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: Vr Mrt 07, 2014 10:00 am Reageer met quoteNaar boven

Het gaat om het gewicht om dit op tekening te krijgen.
Hiervoor heb ik een table gemaak met hierin de tekst &PRO_MP_MASS het gewicht komt keurig op tekening. Als ik de table op sla en opnieuw wil gebruiken komt het gewicht er niet meer op, de tekst in de table is namelijk gewijzigd : PRO_MP_MASS:27 .
Bekijk gebruikers profielStuur privé bericht
Grethus Bode



Geregistreerd op: 29-10-2004
Berichten: 38

BerichtGeplaatst: Ma Mrt 10, 2014 12:35 pm Reageer met quoteNaar boven

Je kunt proberen in relations een nieuwe parameter aan te maken bv:
WEIGHT=CEIL(PRO_MP_MASS,1)

En dan &WEIGHT op tekening zetten.

Mocht je een familytable gebruiken, dan kun je de parameter WEIGHT daarin zetten.

Ik weet niet of het in jouw situatie werkt, maar bij mij wel.

btw. ik rond de parameter af naar boven met 1 cijfer achter de komma.
Bekijk gebruikers profielStuur privé berichtVerstuur e-mail
guy pluymers



Geregistreerd op: 17-4-2005
Berichten: 6

BerichtGeplaatst: Ma Jun 16, 2014 20:02 pm Reageer met quoteNaar boven

PRO_MP_MASS[.1]
Zet in rechthoekige haakjes op hoeveel cijfers na de komma je wil afronden.
.1 = één cijfer na de komma, .2 = twee, ...
Bekijk gebruikers profielStuur privé bericht
Berichten van afgelopen:      
Plaats nieuw berichtPlaats reactie


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
Copyright ©1995-2016 PTC/USER Nederland. All Rights Reserved.
SiteDesign -- Olaf Corten